[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
معرفی مرکز رشد::
معرفی افراد::
آرمان و مأموریت::
رویه پذیرش::
نمونه طرح تجاری برای متقاضیان ورود::
خدمات و حمایت ها::
درخواست پذیرش و پیگیری::
اخبار و اطلاعیه ها::
نقشه سایت::
اسامی واحد های فناور::
آیین نامه ها::
مرکز رشد و رسانه ها::
::
معرفی واحد های فناور

بهین سازان فرآیند امین


توسعه تجهیزات و مواد پیشرفته بانیان


مگا موج ایرانیان


شرکت زایشی -مگآپ


مهندسی فرآیند گستر آرتیمان


بهسازان سیستم های انرژی پویا


آتی صنعتی پاد


تکین ، مقاوم سازی پیشرفته


مهبانگ فناوری های پارس




..
تماس با ما

تهران - میدان رسالت، خیابان فرجام، نرسیده به چهار راه خاور، خیابان شهید حسینعلی،(روبروی مدرسه خالق) پلاک 9،  کدپستی: 1681963113

تلفن : 77223399-77497788

فکس:77899955

پست الکترونیکی: incubator@iust.ac.ir

..
:: سرمایه گذاری دو میلیارد تومانی صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در شرکت فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت ::
 | تاریخ ارسال: 1398/3/2 | 
سرمایه گذاری دو میلیارد تومانی صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در شرکت فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت
تفاهم نامه همکاری و قرارداد سرمایه گذاری دو میلیارد تومانی بین صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران با شرکت دانش بنیان فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت در زمینه تولید سرنگ اینفلیتور روز چهارشنبه اول خردادماه 98 در حضور مسوولان دانشگاه علم و صنعت ایران به امضا رسید.
شرکت فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت در زمینه تجهیزات پزشکی و ساخت سرنگ اینفلیتور فعالیت دارد و یکی از شرکت های فعال مستقر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد که به همت جمعی از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران و با هدف بی نیازی کشور به واردات تجهیزات پزشکی تشکیل شده است
لازم به توضیح است که سرنگ اینفلیتور، از تجهیزات یک بار مصرف حوزه قلب و عروق است که کاربرد آن باد کردن بالن در عمل آنژیوپلاستی و استنت گذاری (فنر گذاری) در درمان انسداد عروق کرنری بیماران قلبی می باشد. سرنگ اینفلیتور مشمول تحریم های ظالمانه علیه ایران بوده و لذا واردات آن به کشور با چالش همراه است. از این محصول سالانه در کشور حدود 300 هزار عدد مصرف می شود و در حال حاضر محصولی کاملا وارداتی است که با احتساب میانگین قیمت 15 یورو برای هر سرنگ، سالانه معادل 4.500.000  یورو ارز برای خرید این سرنگ از کشور خارج می شود؛ ضمن آنکه به دلیل کیفیت بالای این محصول، قابلیت رقابت با نمونه های خارجی در بازار بین المللی وجود دارد.
رییس دانشگاه علم و صنعت ایران در بخشی از مراسم امضا این قرارداد سرمایه گذاری اظهار داشت: "خوشبختانه در سال گذشته شرکت های مرکز رشد دانشگاه از 21 به 37 شرکت افزایش یافت و در زمینه شرکت های دانش بنیان، حرکت های جدی انجام شده و به نظر می رسد در سال 98 جهش قابل ملاحظه ای خواهیم داشت که نشان از عزم دانشگاه برای حرکت به سمت نوآوری و استفاده از فناوری های نو دارد. 
در ادامه این مراسم، دکتر طائب (مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه) در خصوص تشکیل و عملکرد صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران اظهار داشت: این صندوق از آبانماه 97 تاسیس شده و 25 درصد سهام آن را مستقیما دانشگاه و 75 درصد آن را شرکت سرمایه گذاری هیرمند در اختیار دارند که البته دانشگاه در شرکت هیرمند نیز سهام دارد و سهام مستقیم و غیرمستقیم دانشگاه در این صندوق، به چهل درصد می رسد.
وی افزود: تا کنون 18 طرح به این صندوق پیشنهاد، بررسی و ارزیابی شده و بافت فرهنگی و روحیه اعضای هیات علمی و هیات مدیره صندوق در کنار عوامل دیگر باعث شد تقریبا تمام طرحها تولیدی بوده و مورد حمایت قرار گیرند. در سال گذشته، تقریبا 35 درصد سرمایه 6 میلیاردی صندوق، صرف انواع حمایتهای صندوق از طرحهای تولیدی شد که یک بخش از آن، کمک به شرکت فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت بوده است.
وی افزود: در حال حاضر 6 طرح در صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه در دست بررسی است که همه آنها تولیدی است و بسیاری از آنها متعلق به شرکتهای مستقر در مرکز رشد دانشگاه می­باشد.
دفعات مشاهده: 12504 بار   |   دفعات چاپ: 1869 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4665