جلسات حرفه آموزی مهندسی برق

| تاریخ ارسال: 1393/8/27 |
در جلسه اول آقای دکتر علی اکبر جلالی به ابعاد دیگری از مشاغلی که در رشته مهندسی برق وجود دارد پرداختند و قرار شد دانشجویان هرچه زودتر فرم مربوط به مشاغل مهندسی برق را تکمیل و تحویل نمایند. همچنین مقرر گردید دانشجویان نسبت به ایجاد یک وبلاگ مرتبط با شغل انتخابی خود اقدام نمایند.
در جلسه دوم که مربوط به دانشجویان وردی 92 بود. ابتدا گزارشی از مراحل ساخت دستگاه پرینتر سه بعدی و دستگاه CNC  که توسط تیمی از دانشجویان حرفه آموز ساخته شده است، توسط این دانشجویان ارائه گردید.
همچنین در این جلسه قرار شد کاندیدهای هیئت مدیره طرح حرفه آموزی ثبت نام نمایند و انتخابات هیئت مدیره برگزار گردد.
در پایان دانشجویان با حضور در پژوهشکده الکترونیک از دستگاه پرینتر سه بعدی و دستگاه CNC بازدید نمودند.

دفعات مشاهده: 5254 بار   |   دفعات چاپ: 600 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر