اطلاعیه ی نحوه ی برقراری ارتباط با مسئولین

AWT IMAGE

AWT IMAGE  اطلاعیه ی نحوه ی برقراری ارتباط با مسئولین از طریق وب سایت : AWT IMAGE

به اطلاع می رساند در جهت تقویت هرچه بیشتر ارتباط دانشجویان با مسئولین دانشکده از طریق وب سایت ، همانند قبل ، دانشجویان و مراجعه کنندگان علاقه مند می­توانند از طریق پیوند فوری واقع در بالای سمت چپ صفحه ی اول وب سایت دانشکده­، نظرات ، پیشنهادات خود را با انتخاب مسئول مربوطه و با تکمیل مشخصات کامل برای ارسال پاسخ ، اقدام نمایند­.در صورت داشتن هر گونه سوال مرتبط با دانشکده لطفا در قسمت تسهیلات پایگاه ، در صفحه­ی پرسش های متداول سوال خود را به همراه قرار دادن پست الکترونیک برای دریافت پاسخ مناسب اقدام فرمایید. علاقه مندان می توانند برای اعلام نظر و یا طرح پرسش در مورد مطلبی در هر قسمت سایت ، در زیر همان مطلب در قسمت نظرات ، مطالب ارزشمند و سوالات خویش را در مورد آن مطلب بیان دارند­. امید است که ان شاالله این شرایط در جهت بهبود هر چه بیشتر این ارتباطات گام موثری بردارد.

با تشکر.

مسئول وب سایت دانشکده­ی برق .

دفعات مشاهده: 3002 بار   |   دفعات چاپ: 887 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 65 بار   |   0 نظر