[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
درباره پژوهشکده::
معرفی افراد::
فعالیتهای پژوهشی::
اخبار::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
آزمایشگاههای تحقیقاتی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
منابع علمی

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
پیوند فوری

AWT IMAGE

AWT IMAGE
..
توجه در خصوص اخبار کنفرانسها

توجه

اخبار کنفرانسها صرفا جهت اطلاع رسانی بوده و برگزاری آنها به این پژوهشکده مربوط نمی باشد. لطفا هرگونه سوالی در زمینه کنفرانسها را از سایت مربوطه یا شماره تماسهای ذکر شده در متن خبر پیگیری بفرمایید. با تشکر مدیریت سایت

..
:: به پایگاه اینترنتی پژوهشکده الکترونیک خوش آمدید. ::

دانشگاه علم و صنعت ایران؛ سرآمد در علم و فناوری،

پیشرو در کارآفرینی دانش بنیان
 

پژوهشکده الکترونیک دانشگاه علم و صنعت ایران در سال ۱۳۷۶ با هدف ارائه خدمات پژوهشی در زمینه الکترونیک شامل رشد نیمه‌هادی و طراحی مدار و ابزار دقیق و اتوماسیون تاسیس گردید. از بدو تاسیس تاکنون آزمایشگاه‌های تخصصی متنوعی، از جمله آزمایشگاه نیمه‌هادی، آزمایشگاه طراحی مدار، آزمایشگاه افزاره‌های نوری، آزمایشگاه ابررایانش و شبکه، آزمایشگاه کنترل حرکت پیشرفته و ... در این پژوهشکده فعال بوده‌اند و پروژه‌های صنعتی متعددی در این آزمایشگاه‌ها به انجام رسیده است.
  تحولات شگرفی که در سالیان اخیر در صنعت الکترونیک و حوزه‌های مرتبط با آن به وجود آمده است، در کنار نیازها، تقاضاها و شرایط جدیدی که در کشور مطرح شده است، منجر به طرح ایده بازنگری در ساختار و برنامه‌های پژوهشکده شد و درنهایت اولین برنامه راهبردی پژوهشکده در سال ۱۳۹۱ تدوین و ارائه گردید. بر اساس این برنامه و برنامه های راهبردی دانشگاه که پس از آن تدوین شد، اهداف بلند مدت و جامع بر اساس نیاز و تقاضاهای موجود تعریف شده‌اند و در راستای تحقق اهداف مورد نظر، حوزه فعالیت‌های پژوهشکده گسترش یافت. در برنامه راهبردی فعلی پژوهشکده، تبدیل دانش به فناوری و محصولات فناورانه به عنوان رویکرد محوری پژوهشکده تعریف شده است.
هم اکنون این پژوهشکده با بهره گیری از تجهیزات پیشرفته در حوزه‌های مختلف، مانند دستگاه لایه نشانی ام‌بی‌ایی و دستگاه‌های اندازه‌گیری منحصر به فرد، در حوزه‌های مختلف شامل طراحی و ساخت افزاره‌های نیمه‌هادی الکترونیکی و نوری، طراحی و ساخت حسگرهای رادیوئی و نوری، طراحی پردازنده‌های چندهسته‌ای و تقریبی، طراحی سامانه‌های برتراشه و شبکه برتراشه، طراحی سیستم‌ها اتوماسیون و شبکه‌های صنعتی به فعالیت خود ادامه می‌دهد.
:: بازدید معاون اداری و مالی و مدیریت منایع دانشگاه از پژوهشکده الکترونیک ::
 | تاریخ ارسال: 1402/8/20 | 
در روز شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۲ معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه همراه با مدیر خدمات و پشتیبانی دانشگاه، با حضور در پژوهشکده الکترونیک دانشگاه علم و صنعت ایران اقدام به بازدید میدانی از این پژوهشکده نمودند.
 
>
:: طراحی پردازنده تقریبی منبع باز ریسک فایو - فونیکس ::
 | تاریخ ارسال: 1402/7/25 | 
پروژه طراحی پردازنده phoeniX با معماری نوظهور RISC-V در تابستان سال ۱۴۰۲ با همکاری آزمایشگاه ابررایانش و شبکه و آزمایشگاه تحقیقاتی طراحی مدار، واقع در پژوهشکده الکترونیک دانشگاه علم و صنعت ایران آغاز گردید. هدف این پروژه طراحی یک پلتفرم جدید و مناسب برای انجام تحقیقات در زمینه معماری کامپیوتر و به طور بخصوص در زمینه ی محاسبات تقریبی می‌باشد.
 
>
:: بازدید رییس دانشگاه و معاون پژوهش و تعاملات صنعتی دانشگاه از آزمایشگاه نیمه هادی پژوهشکده الکترونیک ::
 | تاریخ ارسال: 1402/6/13 | 
در این بازدید که در روز دوشنبه مورخ  ۱۳ شهریور ۱۴۰۲ برگزار شد رییس دانشگاه و معاون پژوهشی و تعاملات صنعتی دانشگاه با حضور در آزمایشگاه نیمه‌هادی و سایر آزمایشگاه‌های تحقیقاتی پژوهشکده الکترونیک، گزارشی از وضعیت موجود و برنامه‌های آتی دریافت نمودند.
 
>
:: تبریک به جناب آقای دکتر میرزا کوچکی ::
 | تاریخ ارسال: 1401/2/21 | 
با حکم جناب آقای دکتر منصور انبیاء (رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران)، دکتر ستار میرزاکوچکی، به سمت «مدیر گروه الکترونیک دانشکده مهندسی برق» منصوب شد.
 
>
پیوندهای فوری
ارتباط با رئیس پژوهشکده
::
ورود کاربران
نام کاربری
رمز عبور
ورود خودکار
بازیابی رمز عبور
::
مستند پریدن از روی آتش
::
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پژوهشکده الکترونیک می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .