حمایت مالی از پایان نامه های حوزه فاوا

| تاریخ ارسال: 1401/12/6 |
به اطلاع دانشجویان گرامی به ویژه دانشجویان گروه مخابرات می‌رساند فراخوان حمایت از پایان‌نامه های تحصیلات تکمیلی در حوزه فاوا توسط پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات آغاز شده است.
لذا از دانشجویان تحصیلات تکمیلی که موضوع پروژه‌ ایشان در راستای محورهای مورد حمایت که در ادامه ذکر میشود هست و به تصویب گروه مربوطه رسیده دعوت به عمل می آید در این فراخوان شرکت کرده و از حمایت مالی پژوهشگاه بهره مند گردند.
محورهای مورد حمایت :
  • فناوری‌های رادیویی، ارتباطات ماهواره‌ای ، ارتباطات نوری، ارتباطات ثابت، مدیریت شبکه
  • هوش مصنوعی، حکمرانی داده، استاندادرهای هوش مصنوعی
  • فناوری‌های پردازش فوق سریع، زیرساخت‌های ذخیره‌سازی، مرکز داده، زیرساخت‌ها و سکوهای ابری، زیرساخت‌های تحلیل داده
  • دولت هوشمند، مدیریت دانش، تحول دیجیتال، حکمرانی دیجیتال، اقتصاد دیجیتال
  • امنیت فضای سایبری
مبالغ حمایتی از پایان‌نامه برای دانشجویان ارشد ۲۰۰ میلیون ریال و برای دانشجویان دکتری ۴۰۰ میلیون ریال است.
همچنین آیین نامه این حمایت از این لینک قابل مشاهده است.
دانشجویانی که علاقه مند هستند می توانند از این لینک اقدام به ثبت نام نمایند.

همچنین از دانشجویانی که در این فراخوان ثبت نام می‌کنند تقاضا می‌شود پس از ثبت نام، اسکرین شات صفحه ثبت‌نام خود را به مدیر پژوهش دانشکده، دکتر حسین سلیمانی (hsoleimaniiust.ac.ir) ارسال نمایند.
با تشکر

دفعات مشاهده: 648 بار   |   دفعات چاپ: 90 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر