[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
مدیریت دانشکده::
درباره دانشکده::
معرفی افراد::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
::
اطلاع‌رسانی در پیام‌رسان‌ها

 
..
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
..
پیوند با سیستم های دانشگاه

AWT IMAGE
AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
گواهینامه HSE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
..
:: برگزاری سمینار و کارگاه مبدلهای الکترونیک قدرت مقاوم در برابر خطا ::
 | تاریخ ارسال: 1395/9/29 | 

خلاصه سخنرانی: مبدل های الکترونیک قدرت بخش اصلی تبدیل انرژی در بسیاری از سیستمهای نوین و در حال رشد از جمله سیستم های تولید انرژی بادی و فتوولتاییک، خودروهای برقی، و نیز شبکه های هوشمند انرژی الکتریکی هستند. در تمام این کاربردها، قابلیت در دسترس بودن و مقاومت در برابر خطا، اهمیت فراوان دارد. از سوی دیگر این مبدلها غالبا یکی از حساسترین بخش های سیستم بوده و نقش عمده ای در از کار افتادن کل سیستم دارند. این مبدل ها به خطا در حتی یکی از کلیدهای نیمه هادی بکار رفته در مدار قدرتشان حساس بوده و چنین خطایی می تواند منجر به عملکرد نامطلوب سیستم شده و حتی سیستم را با خطرات غیر قابل پیش بینی روبرو کند. به منظور جلوگیری از گسترش خطا به سایر بخش های سیستم و برای اطمینان از ادامه به کار سیستم در صورت بروز خطا، استفاده از روش های موثر و سریع تشخیص و جبران خطا ضروری است. در سالهای اخیر تحقیقات قابل توجهی در سطح جهان بر روی این مساله انجام پذیرفته است. به خصوص، استفاده از پردازشگرهای بسیار سریعی چون FPGA ها برای تضمین سرعت بالای تشخیص خطا اخیرا در این کاربردها مورد توجه بوده است. در این سخنرانی، ساختارهای مبدل الکترونیک قدرت مقاوم در برابر خطا، روش های تشخیص و جبران سازی خطا و نحوه پیاده سازی سخت افزاری این روشها مورد بررسی قرار گرفته، و خلاصه ای از تحقیقات در حال انجام در این زمینه مورد اشاره قرار خواهد گرفت.

موضوع کارگاه:

Rapid Prototyping of FPGA and DSP Systems Using Matlab/Simulink

با وجود کاربرد فراوان  DSP و FPGA ها در الکترونیک قدرت بعضا دانشجویان با توجه به پیچیدگی ظاهری کار با این قطعات در استفاده از آنها در پروژه های عملی خویش دچار تردید به نظر میرسند. هدف از این کارگاه نشان دادن امکان استفاده از  Matlab/Simulink برای برنامه ریزی ساده و سریع این قطعات با حداقل پیش زمینه قبلی است. مروری بر ساختار و کاربردهای این قطعات و سپس نحوه پیاده سازی طراحی آنها با ارائه مثالهایی از قبیل PWM و تبدیل آنالوگ به دیجیتال بررسی خواهد شد..

دفعات مشاهده: 3243 بار   |   دفعات چاپ: 262 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4555