ارتباط با صنعت::

شرایط مصاحبه برای عضویت هیات علمی

شرایط دعوت به مصاحبه برای متقاضیان عضویت در هیئت علمی گروه قدرت

تخصصهای مورد نیاز

:: برگزاری سمینار و کارگاه مبدلهای الکترونیک قدرت مقاوم در برابر خطا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۹/۲۹ |

خلاصه سخنرانی: مبدل های الکترونیک قدرت بخش اصلی تبدیل انرژی در بسیاری از سیستمهای نوین و در حال رشد از جمله سیستم های تولید انرژی بادی و فتوولتاییک، خودروهای برقی، و نیز شبکه های هوشمند انرژی الکتریکی هستند. در تمام این کاربردها، قابلیت در دسترس بودن و مقاومت در برابر خطا، اهمیت فراوان دارد. از سوی دیگر این مبدلها غالبا یکی از حساسترین بخش های سیستم بوده و نقش عمده ای در از کار افتادن کل سیستم دارند. این مبدل ها به خطا در حتی یکی از کلیدهای نیمه هادی بکار رفته در مدار قدرتشان حساس بوده و چنین خطایی می تواند منجر به عملکرد نامطلوب سیستم شده و حتی سیستم را با خطرات غیر قابل پیش بینی روبرو کند. به منظور جلوگیری از گسترش خطا به سایر بخش های سیستم و برای اطمینان از ادامه به کار سیستم در صورت بروز خطا، استفاده از روش های موثر و سریع تشخیص و جبران خطا ضروری است. در سالهای اخیر تحقیقات قابل توجهی در سطح جهان بر روی این مساله انجام پذیرفته است. به خصوص، استفاده از پردازشگرهای بسیار سریعی چون FPGA ها برای تضمین سرعت بالای تشخیص خطا اخیرا در این کاربردها مورد توجه بوده است. در این سخنرانی، ساختارهای مبدل الکترونیک قدرت مقاوم در برابر خطا، روش های تشخیص و جبران سازی خطا و نحوه پیاده سازی سخت افزاری این روشها مورد بررسی قرار گرفته، و خلاصه ای از تحقیقات در حال انجام در این زمینه مورد اشاره قرار خواهد گرفت.

موضوع کارگاه:

Rapid Prototyping of FPGA and DSP Systems Using Matlab/Simulink

با وجود کاربرد فراوان  DSP و FPGA ها در الکترونیک قدرت بعضا دانشجویان با توجه به پیچیدگی ظاهری کار با این قطعات در استفاده از آنها در پروژه های عملی خویش دچار تردید به نظر میرسند. هدف از این کارگاه نشان دادن امکان استفاده از  Matlab/Simulink برای برنامه ریزی ساده و سریع این قطعات با حداقل پیش زمینه قبلی است. مروری بر ساختار و کاربردهای این قطعات و سپس نحوه پیاده سازی طراحی آنها با ارائه مثالهایی از قبیل PWM و تبدیل آنالوگ به دیجیتال بررسی خواهد شد..

دفعات مشاهده: 681 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.195 seconds with 1024 queries by yektaweb 3504