ارتباط با صنعت::

شرایط مصاحبه برای عضویت هیات علمی

شرایط دعوت به مصاحبه برای متقاضیان عضویت در هیئت علمی گروه قدرت

تخصصهای مورد نیاز

:: اولین جلسه حرفه آموزی دانشجویان مهندسی برق ورودی 94 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۷/۲۸ |

اولین جلسه حرفه آموزی دانشجویان ورودی 94 مهندسی برق در روز دوشنبه 27 مهرماه در سالن ملاصدرا دانشکده برق برگزار گردید.

یکی از دغدغه‌های دانشجویان همواره اشتغال پس از تحصیل بوده و همواره گلایه داشته‌اند که پس از چهار سال درس‌خواندن در رشته مهندسی برق آماده کار عملی نیستند و تنها مقداری تئوری می‌دانند. به همین دلیل در دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت ایران طرحی تحت عنوان حرفه آموزی دانشجویان مهندسی برق از سال 1392 با حمایت دکتر علی‌اکبر جلالی استاد دانشکده برق به منظور آشنایی دانشجویان تازه وارد با مشاغل مهندسی برق در حال انجام است. در این طرح کلیه دانشجویان ورودی مهندسی برق در جلسات توجیهی معرفی مشاغل مهندسی برق شرکت می‌کنند و نزدیک به ده هزار شغل در مهندسی برق به آن‌ها معرفی می‌شود. پس از برگزاری جلسات توجیهی هر دانشجو یک موضوع را انتخاب می‌کند و در طول چهار سال تحصیل خود در دانشکده برق پایه‏ی حرفه‏ی لازم را در موضوعی که انتخاب کرده است را بدست می‌آورد.

دکتر جلالی با بیان اینکه در رشته مهندسی برق بیش از ده هزار نوع شغل وجود دارد به لزوم دخالت علمی دانشجو در پیشرفت کشور تاکید کردند و به معرفی زمینه های مختلف کاری در رشته مهندسی برق پرداختند. به گفته دکتر جلالی دانشجویان شرکت کننده در طرح می بایست فرم مربوط به مشاغل مهندسی برق را تکمیل و تحویل نمایند.

یکی از موضوعاتی که دانشجویان طرح حرفه آموزی مهندسی برق در سالهای گذشته انتخاب کردند، طراحی و ساخت پرینتر سه‌بعدی بوده که با موفقیت مواجه شد. در این جلسه مدیر گروه پرینتر سه‌بعدی گزارشی از مراحل ساخت دستگاه پرینتر سه بعدی و موفقیت های بدست آمده ارائه نمود. در پایان دانشجویان با حضور در پژوهشکده الکترونیک از آزمایشگاه پرینتر سه بعدی و دستگاه‏های آن بازدید نمودند.

مشاهده آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 1208 بار   |   دفعات چاپ: 38 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.194 seconds with 1027 queries by yektaweb 3455