ارتباط با صنعت::

شرایط مصاحبه برای عضویت هیات علمی

شرایط دعوت به مصاحبه برای متقاضیان عضویت در هیئت علمی گروه قدرت

تخصصهای مورد نیاز

:: انتخاب شاخه رمز دانشگاه علم و صنعت ایران، به عنوان شاخه برتر کشوری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۶/۲۴ |

اختتامیه یازدهمین کنفرانس انجمن رمز ایران در دانشکده فنی تهران، شاهد تقدیر از شاخه دانشجویی این انجمن در دانشگاه علم و صنعت به عنوان شاخه برتر دانشجویی بود. در ابتدای تقدیرنامه‌ای که از سوی جناب آقای دکتر رسول جلیلی، رئیس انجمن رمز ایران اعطاء شده، آمده است: “انجمن رمز ایران شاخه دانشجویی دانشگاه علم و صنعت را با توجه به فعالیّت‌های آن در سال 92 به عنوان شاخه دانشجویی برتر انتخاب نمود …”

Taghdir-Ramz2

شورای اجرایی شاخه دانشجویی انجمن رمز در دانشگاه علم و صنعت ایران ضمن تبریک این افتخار به هم‌دانشگاهیان گران‌قدر، مراتب سپاس خود را از حسن توجه مسئولین محترم انجمن رمز ایران و به طور خاص جناب آقای دکتر اخایی (رئیس محترم امور شاخه‌های دانشجویی)، جناب آقای دکتر جلیلی (رئیس محترم انجمن) و جناب آقای دکتر عارف اعلام داشته و امیدوار است بتواند در ادامه این مسیر نیز از یاری این بزرگواران بهره‌مند گردد. همچنین بر خود لازم می‌دانیم از جناب آقای دکتر شهریار شاه‌حسینی، نماینده محترم انجمن در دانشگاه علم و صنعت ایران که بدون حمایت‌ها و پشتیبانی‌های بی دریغشان طی این مسیر، میسر نبود، جناب آقای دکتر رضوی‌زاده که همواره در این راه پشتیبان ما بودند و همچنین سایر اساتید و دانشجویان دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت که همراه و یاور ما بودند سپاس‌گزاری نماییم.
شورای اجرایی شاخه در نظر دارد تا ان شاء الله در سال پیش رو، برنامه‌های گذسته خود را در سطح و کیفیت بالاتری به انجام برساند. همچنین فراهم نمودن شرایط برای ورود و فعالیت اعضای جدید در شاخه و شورای اجرایی، از مهمترین اهداف در نظر گرفته شده برای سال تحصیلی 93-94 می‌باشد، از این رو از کلیه علاقه‌مندان خواهشمندیم با حمایت خود، ما را در پیمودن این مسیر یاری نمایند. (برای ارتباط با شاخه، می‌توان به وبسایت آن به آدرس http://sbisc.iust.ac.ir مراجعه نمود. لازم به ذکر است برنامه سال آتی این شاخه همچون سال گذشته، به زودی تقدیم نماینده محترم انجمن در دانشگاه خواهد شد)
در پایان، ضمن تشکر مجدد از مسئولان انجمن رمز ایران به پاس بذل توجه به فعالیت‌های شاخه در سال گذشته که نیروبخش ما در آینده خواهد بود، اعلام می‌دارد اعضای شورای اجرایی، به اتفاق هدایای مادی در نظر گرفته شده را برای حمایت از فعالیت‌های سال آتی شاخه علم و صنعت اعطاء نمودند.

دفعات مشاهده: 2119 بار   |   دفعات چاپ: 331 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 1026 queries by yektaweb 3506